There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Thursday, February 25, 2010

nak format hanset nokia?

macam mne nk format nset nokia??
pening??
 
tension??


lw rse nset nokia anda tu berat semacam atau istilah lebih tepat mcm kne msok virus jew..jgn pening pale..
format je nset tu..hoho..
lw gase nk jimat wet n tenage try la care kt bwh ni..simple..hahaa

1. unlock la nset nkia tu.


2. kluarkn dulu memory card korang. lw rase nk format ngn memory card skali biar je kt dalam. tp nt jgn menyesal plak!!!

3. taip *#7370#

4. nt dye akan tnye 'do you want to format cmpletely?'

5. just tekan 'yes'

6. tunggu dlm bpe minit....



7.setel da!!!blehla install blik ape2 yg korang nk dlm nset korang..hahha


senang kn?? huhu..
owh ye sblom terlpe..care format ni untuk nset nokia symbian 60, smart phone..
slmat mencube di rumah!!!

Sunday, February 07, 2010

nikmatnya cium sayang??

wah mesra btol la diorang kt bwh ni..
tanpa segan silu main cium2 sembarangan..
xde gase geli plak tu..
inilah bangsa america yg moden sgt..
haha...



































 





PESANAN UNTUK KORANG SUME!!
harap2 lpas tngk gambo ni jgnla ade yg terpengaroh plak..
ade byk binatang laen yg boleh bwk pelok&cium..
b*b* gak yg di pilihnye..
ishk2..
pasni lw jumpe org america pikir2la byk kali lw nk berpelok2 apetah lg nk bercium2..
hoho..

visual illusion??

hah..nak test mate korang ok ke x?
lw tngk mcm senoneng2 tu mknenye sihat la tu..
hoho..




 





 

























 



AMARAN!!
lw gase tngh pening pale jgn tgk lme2 sgt nt mkin parah pening korang..
pstikan gak jgn tgnk smbil brjalan..tkot jatuh terpeleot plak..
haha..
malu tanggungla sendiri..
huhu..