There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Friday, January 29, 2010

berok pandai menyanyi??

btol ke ni zaman skrg ade berok pndai menyanyi?? lagu omputih plak tu.. gempak2.. pndaii btol diorang ni...
hahha.. pasni habisla universiti2 pnohla ngn spesis ni..huhu



Tuesday, January 26, 2010

bahaya air berkarbonat@air gas??

sebenarnye isu ni da lame da@lapok tp sje je ungkit blik nk cari publisiti...hehee
mgkin student2 kt malaysia sume da tw tp ade jgk kot rakyat malaysia yg tak taw lg..
ape bhayenye sbnrnye ni??btol ke ni?? ke sengaja je nk kondemkan company air gas kt muke bumi ni?? hehe...

ape2 pon nilai2kn lah sendiri lpas tngk gamba2 kt bwh ni...
katenye dlm gamba tu budak2 sekolah kt brazil nu..
tngh wat experiment sains kot..hehe




jgn minum air gas sambil mkn gula2 mentos...lw mulut berbuih2 nt tanggungla sendiri..haaha
lepas ni bleh la try wat kt umah...slamt mencube!!

Monday, January 25, 2010

nak tau nset SE btol2 baru??

mcm mne ye?? kadang2 ble kte nk bli nset bru was2 gak btol ke nset kte nk bli tu bru?(org blom pakai lg). yelah tukang kedai nset kadang2 tu bkn bleh percaye bulat2 sgt..hoho. haah..ini dye tips aku dpt dri kwn aku(saufi) mcm ne nk check nset kite tu btol2 bru punye...heheeh. follow the step bellow correctly:
  1. hidupkan nset SE anda tu..pegang btol2. pstikan jari2 dlm keadaan selesa.
  2. tekan butang kanan navigator tu( basenye butang ni utk wat short cut)..ingat butang kanan pnye tw..
  3. tekan butang '*' sekali aje.
  4. tekan butang kiri navigator sebanyak 2 kali berturut2..ingat 2 kali!!
  5. tekan butang '*' skali lagi.
  6. tekan butang kiri navigator lg skali.
  7. tekan butang '*' lagi.
jeng3...
hah keluarla menu2 yang korang boleh check nset pnye condition.. pling penting tengok total call time.. alih2 cakap nset bru.. rupa2nye da pernah wat call..tnsion aku..huuhu..mgkin cara ni komplicated sket nk wat..tp nk mcm ne kn da mcm tu cara dye..hoho.
ok.. slamat mencube!!!!!
pasni tokey kedai nset xbleh nk kelentong lg..hheeh
oh ye ingat tao.. cara ni hanye tok nset sony ericsson (SE) je..
digalakkan utk nset SE yg LATEST shj..